bopen

installer line

De produkten uit de installer line zijn bedoeld om zonder enige uitleg te worden geïnstalleerd. Enige netwerk kennis is wel een vereiste als u met streaming media/internetradio aan de gang gaat. De AudioAktoren, de inbouwluidsprekers en de Touchpad vallen onder deze produktlijn. De AudioAktor4 is een nieuw product voor 4 audio zones met als bronnen 1x streamsource (MP3, internetradio (TuneIn) en Airplay) en een analoge bron. De digitale media wordt vanaf netwerk lokaties gescand en afgespeeld bijvoorbeeld een NAS=netwerk harddisk.

Meer weten? neem dan contact met ons op

 

 

 

 

 

 

professional line

De producten uit de professional line zijn bedoeld voor alle andere oplossingen die de installer line niet biedt zoals apparaat sturing (iR/RS232 en via iP) of het maken van een macro bij het verlaten van het pand waarin ook alle apparatuur van derden (flatscreens, homecinema receiver etc.) wordt uitgezet. Het geluid van de TV over de luidsprekers in iedere ruimte is een standaard mogelijkheid (SFTP kabel van de TV naar het Trivum systeem of een RCA/cinch kabel). Het installeren wijst zich voor diegene die dit soort projecten doen redelijk voor zichzelf echter bieden wij u wel een training en begeleiding tijdens uw project aan.

De basis is een 19inch Trivum C4 Controller met 12 lege insteek kaarten. De C4 dus zowel de master controller als ook muziek server (media wordt vanaf netwerk lokaties gescand en afgespeeld bijvoorbeeld een NAS=netwerk harddisk). Indien de 12 insteek kaarten niet volstaan dan kan er een C4 Controller als slave worden toegevoegd. Een Trivum C4 systeem kan standaard  64 zones bevatten, 8 streamsources en 8 RDS tuners en per zone staat een “local in” tot uw beschikking om audio van een zone over de luidsprekers te beluisteren. Integratie van een HomeCinema systeem is geen probleem.

Voor versterking heeft  Trivum de P319 ontwikkelt het is een 19inch eindversterker voor 4 zones met 80Watt per kanaal en een solide ringkern trafo en de versterker neemt slechts 2 hoogte eenheden (2HE) aan ruimte in beslag. Inschakel vertraging is niet van toepassing omdat de C4 en de P319 perfect op elkaar zijn afgestemd.

Meer weten? neem dan contact met ons op