bopen

Trivum is een jong bedrijf in een nieuwe markt, opgericht in 2001

In het begin voldeed geen enkel van de multiroom audioproducten aan mijn eisen. Ik ben mijn leven lang al muziekliefhebber en succesvol software ontwikkelaar en besloot mijn eigen systeem te ontwikkelen. Daarmee was Trivum geboren. De eerste jaren van ontwikkeling vergden meer tijd en geld dan ik had verwacht. Nu ben ik trots dat we in staat waren moderne multiroomsystemen te bieden die zelfs hen die al lang meeliepen in deze branche overtuigden.

Een zeer gemotiveerd en gekwalificeerd team ontwikkelt multiroomsystemen gebaseerd op de modernste microprocessor besturingstechnologieën voor bijdetijds entertainment plezier. Consequent ontworpen, gemakkelijk te bedienen en eersteklas gefabriceerd. Wat betreft high-end audio en geluidstechniek is ons zusterbedrijf AVM-Audio de perfecte partner voor de ontwikkeling van onze audiocomponenten.

Vandaag de dag ontwikkelen Trivum en haar producten zich snel. Hoewel we aanvankelijk op audio waren geconcentreerd, zijn onze systemen inmiddels in staat de verschillende entertainment apparatuur van verschillende merken te integreren en domotica (KNX) systemen naadloos te besturen. Systeemintegratie breidt zich snel uit en wij richten ons primair op de werkelijke betekenis voor de gebruiker. De toegevoegde waarde die het leven comfortabeler maakt en niet ingewikkelder.

Hoogwaardig ontwerp en fraaie vormgeving ook in de toekomst. Maar op één punt blijven we conservatief: ontworpen en gebouwd in Duitsland.

aldus Achim Schlumpberger, oprichter en eigenaar Trivum

Meer informatie en voorbeelden vindt u op de website van Trivum